Verkkolehden teemanumero vieraiden kielten oppimistuloksista

Esi- ja perusopetus Matti Kajaste

Jyväskylän yliopiston tuottaman verkkolehden Kieli, koulutus ja yhteiskunta marraskuun teemanumeron aiheena ovat vieraiden kielten ja A-ruotsin oppimistulosten arvioinnit. Kansallinen koulutuksen arviointikeskus ja Opetushallitus julkaisi syyskuussa kuusi arviointiraporttia, jotka sisältävät runsaasti tuloksia kielitaidosta ja kielten opetuksesta peruskoulutuksen päättövaiheessa.

Verkkolehden pääkirjoituksessa arviointien tuloksia esittelevät Raili Hildén ja Marita Härmälä, jotka olivat vastuussa arviointikokonaisuuden toteuttamisesta. Artikkeleissa käsitellään kielten opetusta ja ruotsinkielisten koulujen oppilaiden kielitaitoa.

Klikkaa numeroon http://www.kieliverkosto.fi/journals/kieli-koulutus-ja-yhteiskunta-marraskuu-2014/

Sulje