Hyvää laadun kehittämistä julkisella sektorilla 2015 – osallistu valintaprosessiin

Virpi Pietiläinen

Valtiovarainministeriö ja Kuntaliitto järjestävät julkisen sektorin organisaatioille Hyvää laadun kehittämistä julkisella sektorilla 2015 -valintaprosessin. Valintaprosessiin voivat osallistua kaikki julkisen sektorin organisaatiot, osastot, yksiköt ja projektit kaikilta hallinnon tasoilta ja aloilta.

Valintaprosessiin osallistujat saavat maksuttoman palauteen omasta kehittämistyöstään ja vinkkejä tulevien toimien suuntaamiseen. Parhaaksi esimerkiksi valittava organisaatio esiintyy Suomen edustajana EU:n CAF-käyttäjien konferenssissa Slovakiassa.

Arviointikriteeristönä käytetään CAFin (Common Assessment Framework) vuoden 2013 versiota.

Hakemukset arvioi ulkopuolinen arvioitsijaryhmä, joka on riippumaton järjestävistä tahoista. Ryhmä koostuu sekä valtion- että kuntahallinnon edustajista.

Lisätiedot hakemisesta ja valintaprosessista löytyvät valtiovarainministeriön nettisivuilta.

Lisätiedot Karvissa:
Opetusneuvos Anu Räisänen anu.raisanen@karvi.fi

Sulje