Vaskivuoren lukio Vantaalta – julkisen sektorin paras laatukäytäntö 2015

Virpi Pietiläinen

Valtiovarainministeriön tiedotteen 1.12.2015 mukaan Vaskivuoren lukio Vantaalta on valittu Suomen julkisen sektorin parhaaksi laatukäytännöksi. Arvioinnin mukaan lukion pitkäjänteisellä ja kokonaisvaltaisella laatutyöllä on ollut merkittäviä myönteisiä vaikutuksia toimintakulttuuriin ja tulosten saavuttamiseen.

Koulun koko henkilöstö ja oppilaat osallistuvat kehittämistyöhön aktiivisesti ja näin edistävät oppimista ylläpitävää toimintaa. Arvioinnin mukaan Vaskivuoren lukion toimintakäytännöt ovat esimerkillisiä ja siirrettävissä paitsi muihin oppilaitoksiin myös mihin tahansa muuhun organisaatioon toimialasta riippumatta. Valinta julkistettiin 1.12.2015 Kansallisessa laatukonferenssissa Kuntatalolla Helsingissä.

Arviointikriteeristönä käytettiin EU-jäsenvaltioiden yhteistyönä kehittämää CAF-arviointimallia (The Common Assessment Framework).

Lue koko tiedote valtiovarainministeriön nettisivustolta.

Sulje