Helka Kekäläinen päivän humanisti 7.12.

Virpi Pietiläinen
Henkilökuva, Helka Kekäläinen.

Karvin yksikön päällikkö Helka Kekäläinen esitellään päivän humanistina Helsingin yliopiston sivustolla 7.12.2015. Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlavuoden kunniaksi humanistinen tiedekunta nostaa esiin 375 humanistia, jotka avaavat näkymää humanistisen alan yhteiskunnalliseen ja kulttuuriseen merkitykseen sekä tarjoavat esimerkkejä humanistien laaja-alaisesta osaamisesta.

”Helka Kekäläinen työskentelee eurooppalaisen korkeakoulutusalueen kehittämistehtävissä yksikön päällikkönä Kansallisessa koulutuksen arviointikeskuksessa. Teatteritieteen kansainvälinen kesäkoulu opetti hänelle kansainvälistymisen avaintaidot, ja myönteiset kokemukset loivat rohkeutta ottaa vastaan haasteita vieraissa kulttuureissa”, HY:n sivustolla kerrotaan.

Lue koko esittely Helsingin yliopiston sivustolta.

Kuva: Matti Kajaste

Sulje