Opiskelijakeskeinen oppiminen ja tutkintotavoitteisen koulutuksen laatu pohjoismaisen konferenssin teemana

Korkeakoulutus Mirella Nordblad

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus järjestää 14.6.2016 pohjoismaisen konferenssin yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Konferenssin teemana on opiskelijakeskeinen oppiminen ja tutkintotavoitteisen koulutuksen laatu.

 

Konferenssi on osa Suomen Pohjoismaiden ministerineuvoston puheenjohtajakauden ohjelmaa. Konferenssi liittyy Pohjoismaiden ministerineuvoston korkeakoulutuksen laatua pohtineeseen työryhmään (Ad hoc group for quality in higher education), jonka tehtävänä oli keskustella korkeakoulutuksen haasteista Pohjoismaissa ja pohtia uusia pohjoismaisia yhteistyömuotoja.

Yksipäiväisen konferenssin tarkoituksena on pohjoismaisen yhteistyön edistäminen tuomalla yhteen korkeakoulutuksen laadusta kiinnostuneita tahoja eri pohjoismaista. Lisäksi konferenssin tarkoituksena on keskustella kokemuksista ja hyvistä käytänteistä erityisesti opiskelijakeskeisen lähestymistavan soveltamisessa. Konferenssin avaa opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen ja pääpuhujana toimii professori Björn Stensaker Oslon yliopistosta.

 

Konferenssin nimi Student-centred approach and the quality of degree education

Ajankohta 14.6.2016 klo 10.00-16.00

Paikka Finlandia-talo, Helsinki

Ohjelma (englanniksi)

Ilmoittaudu konferenssin 17.5.2016 mennessä tästä linkistä. Konferenssi on osallistujille maksuton.

Kieli Englanti

Yhteyshenkilö Arviointiasiantuntija Mirella Nordblad, etunimi.sukunimi@karvi.fi, puhelin 029 533 5541.

 

puheenjohtajuusvuoden logo_suomi

 

OKM_FiSve_LM_RGB_logot

 

 

 

 

Sulje