Karvi osallistuu ulkoiseen arviointiin

Korkeakoulutus Virpi Pietiläinen

Karvin korkeakoulujen arviointiyksikkö osallistuu tänä vuonna toimintansa ulkoiseen arviointiin. Kyseessä on korkeakoulutuksen arviointiorganisaatioiden eurooppalaisen ENQA-järjestön toteuttama arviointi, jossa selvitetään vastaako Karvin toiminta ja varsinkin laatujärjestelmien auditointimalli European Standards and Guidelines for Quality Assurance in Higher Education -dokumentin kriteerejä. Mikäli Karvi läpäisee arvioinnin, se uusii täysjäsenyytensä ENQAssa ja on listattuna luotettujen arviointiorganisaatioiden EQAR-rekisterissä.

Ulkoisessa arviointiryhmässä toimivat seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja: Tia Loukkola, EUA, Belgia
Sihteeri: Tue Vinther-Joergensen, EVA, Tanska
Akateeminen jäsen: Milan Pol, Tsekki
Opiskelija: Beate Treml, Itävalta

Karvi on tuottanut ulkoista arviointiryhmää varten itsearviointiraportin. Arviointiryhmä vierailee arviointikeskuksessa syyskuussa 2016 ja haastattelee laajasti keskuksen henkilökuntaa, arviointineuvoston ja korkeakoulujen arviointijaoston jäseniä, korkeakoulujen edustajia sekä Karvin muita sidosryhmiä. Päätös arvioinnin lopputuloksesta tulee alkuvuodesta 2017.

 

Lisätietoja:

Arviointiasiantuntija Matti Kajaste, puh. 029 533 5511, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Sulje