Korkeakoulujen laatujärjestelmien seuranta- ja kehittämisseminaari 14.6.2017 Helsingissä

Korkeakoulutus Virpi Pietiläinen

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi järjestää korkeakoulujen laatujärjestelmien seuranta- ja kehittämisseminaarin keskiviikkona 14.6.2017 Helsingissä Finlandiatalolla. Kokopäiväisen tilaisuuden otsikko on Kehittyvät korkeakoulut muutoksessa. Vuosina 2012-2014 auditoidut korkeakoulut esittelevät seminaarissa laatujärjestelmiensä kehittämistyötä. Lisäksi seminaarissa esitellään toisen auditointikierroksen tuloksia sekä  keskustellaan tulevan auditointimallin toimeenpanosta ja arviointitiedon käytöstä johtamisen tukena.

Tilaisuus on avoin ja tarkoitettu laajasti korkeakoulujen laatu- ja kehittämistyöstä kiinnostuneille. Voitte kernaasti jakaa tietoa seminaarista korkeakouluissanne.

Ilmoittautumiset 5.6.2017 mennessä tällä linkillä.

Tutustu seminaarin ohjelmaan.

Lisätietoja seminaarista antaa mielellään arviointineuvos Karl Holm.
karl.holm@karvi.fi
029 533 5509

Sulje