Kestävä kehitys ammatillisessa peruskoulutuksessa – katso videotallenne julkistamistilaisuudesta

Ammatillinen koulutus Sara Juntunen

Karvi on arvioinut ammatillisen peruskoulutuksen kestävän kehityksen osaamista. Arviointi kohdistui kestävään kehitykseen sekä elinikäisen oppimisen avaintaitona että keskeisenä ammatillisena osaamisena. Osaamisen arvioinnin kohteena olivat sekä tiedollinen että toiminnallinen osaaminen kestävän kehityksen ekologisella, sosiaalisella, kulttuurisella ja taloudellisella osa-alueella. Arviointi kohdistui myös opetukseen ja koulutuksen järjestäjän toimintaan ja oppilaitosten käytäntöihin.

Arvioinnin tulokset kommenttipuheenvuoroineen esiteltiin Helsingin Postitalon auditoriossa tiistaina 16.5.2017 klo 12.00–16.00.  Julkistamistilaisuuden voi katsoa videotallenteena tämän linkin kautta.

Raportti:

Räkköläinen, M. Kestävän kehityksen osaaminen, opetus ja koulutuksen järjestäjän toiminta ammatillisissa perustutkinnoissa. Julkaisut 12:2017. Kansallinen koulutuksen arviointikeskus.

Lisätietoa kestävän kehityksen arvioinnista saat tapahtumasivultamme. Tutustuthan myös julkistamistilaisuuden ohjelmaan.

Tapahtumaa voi kommentoida Karvin Facebook-sivulla tai Twitterissä hashtagilla #fineec. Karvin Twitter-tunnus on @fineec1.

Sulje