Katsaus Karvin alkuvuoden kuulumisiin

Vuosi 2017 on vierähtänyt jo yli puoleenväliin, joten heinäkuun helteiden toivossa on hyvä muistella Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen kulunutta vuotta. Katsotaan, mitä kaikkea Karvissa on tapahtunut kuluneen puolen vuoden aikana.

Tammikuussa:

Educa 2017
Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Educa-messuilla.

Helmikuussa:

Maaliskuussa:

Huhtikuussa:

  • Annettiin laatuleima Itä-Suomen yliopistolle, jonka pitkäjänteinen laatutyö on edistänyt avoimen laatukulttuurin kehittymistä.
  • Järjestettiin yhteistyössä Koulutuksen tutkimuslaitoksen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa Kansallinen matematiikkapäivä, jossa yli satapäinen yleisö innostui keskustelemaan aktiivisesti matematiikasta. Matematiikkapäivän tunnelmiin voi palata vielä videon muodossa.
Matematiikkapäivä.
Kansalliseen matematiikkapäivään osallistui yli satapäinen yleisö.

Toukokuussa:

Kesäkuussa:

Auditointikäsikirja
Korkeakoulujen auditointikäsikirja 2018–2024.

Lisää alkuvuoden kuulumisia löydät sivuiltamme ja sosiaalisen median kanavistamme, kuten Facebookista, Instagramista ja Twitteristä. Karvi kiittää kaikkia kuluneesta puolesta vuodesta. Muistathan, että Karvin kuulumisia saat kootusti uutiskirjeemme kautta. Tilaa Karvin uutiskirje täältä.

 

Sulje