Karvi SuomiAreenassa: Lääkärin tytöstä lääkäri ja duunarin pojasta duunari – ennalta määrätty tulevaisuus?

Suvi Skantz

Karvi oli mukana järjestämässä SuomiAreenassa keskustelutilaisuutta mahdollisuuksien tasa-arvosta yhdessä Baronan, Helsingin seudun kesäyliopiston sekä JustEd:n kanssa.

Keskustelussa nousi esille tämän hetken ongelmakohtia koulutuksellisessa tasa-arvossa Suomessa sekä syitä siihen, miksi koulutus ja esimerkiksi työttömyys vaikuttavat periytyvän sukupolvelta toiselle. Panelistit avasivat erilaisia keinoja tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden edistämiseksi, jotta jokaisella olisi mahdollisuus kouluttautua haluamallaan tavalla ja luoda haluamansa ura.

Katso paneelikeskustelu kokonaisuudessaan tästä.

Panelistit: Minna Vanhala-Harmanen (Barona), Mikko Dufva (Sitra), Sonja Kosunen (University of Helsinki & JustEd), Tapio Huttula (Karvi) ja Antti Seitamaa (Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ry)

Juontaja (vas.): Renaz Ebrahimi (Random Life)

Sulje