Miten ammatillinen koulutus ja korkeakoulutus valmentavat yrittäjyyteen? – Seuraa tulosten julkistamista 3.12.

Ammatillinen koulutus, Korkeakoulutus Virpi Pietiläinen

Seuraa verkosta Yhdessä yrittämään! -päätösseminaaria maanantaina 3.12.2018 klo 13.00–16.00!

Seminaarin järjestävät Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi), Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ja Suomen Yrittäjät.  Päätösseminaari on jatkoa keväällä 2018 järjestetyille, alueellisille Yhdessä yrittämään! -tilaisuuksille. Seminaari pidetään Musiikkitalossa Helsingissä.

Seminaarin avaa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ja siellä julkistetaan

  • Karvin Yrittämään oppii yrittämällä. Yrittäjyys  ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa -arvioinnin tulokset.
    • Tuloksia esittelevät arviointiasiantuntijat Mira Huusko ja Juha Vettenniemi. Tuloksia kommentoi asiantuntijaryhmän jäsen, toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu, Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry.
  • Arenen, UNIFI:n ja Suomen Yrittäjien yhteiset yrittäjyyssuositukset korkeakouluille.
    • Suositukset julkistavassa paneelissa ovat mukana mm. puheenjohtaja Jyrki Mäkynen (Suomen Yrittäjät ry), kehitysjohtaja Riitta Mustonen (Turun yliopisto) sekä koulutuspäällikkö Sari Hanka (Hämeen ammattikorkeakoulu). Keskustelua moderoi digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä (Suomen Yrittäjät ry).

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt, mutta seminaaria voi seurata verkosta reaaliaikaisena striiminä tai jälkikäteen tallenteena Karvin kanavalta. Verkkoseuraamiseen ei tarvitse ilmoittautua. Linkki seminaarin seuraamiseen löytyy myös Arenen verkkosivuilta. Voit myös seurata tapahtumaan liittyvää keskustelua sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #yhdessäyrittämään.

Yhdessä yrittämään! -ohjelma

Lisätietoa seminaarista:

arviointiasiantuntija Mira Huusko, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (mira.huusko@karvi.fi, p. 029 533 5565).

Tervetuloa!

Sulje