Karvin uusi digitaalinen korkeakoulujen auditointialusta on avattu!

Korkeakoulutus Mirella Nordblad

Korkeakoulujen auditoinneissa on käynnissä kolmannen auditointikierroksen 2018-2024 pilottivaihe.

Auditointialustalla on nyt julkaistu ensimmäisen pilottiauditoinnin raportti – Yrkeshögskolan Novian auditointiraportti.  Toisen pilottiauditoinnin Jyväskylän ammattikorkeakoulun raportti julkaistaneen alustalla toukokuussa 2019.

Uusi digitaalinen auditointiraportti sisältää sekä korkeakoulun itsearvioinnin että auditointiryhmän arvion auditoinnissa arvioitavista kohteista. Auditointialusta tekee auditoinnista aiempaa vuorovaikutteisemman ja mahdollistaa sen tulosten laajemman hyödyntämisen.

Pilottivaiheessa testataan myös auditointialustan toimivuutta ja mahdollisia parannuksia auditointialustaan ja raporttiin tehdään saadun palautteen perusteella.

 

Sulje