Blogi: ”Sitoudu, sitouta, toteuta. Kohti suurempaa muutosta yhdessä!” – opetussuunnitelmatyö puhutti Educassa

Esi- ja perusopetus Virpi Pietiläinen

Mitä OPS-arvioinnin tulokset kertovat opetussuunnitelmien tavoitteiden saavuttamisesta? Miten esimerkiksi ilmiölähtöisyys ja oppilaiden aktiivinen toimijuus huomioidaan arjen opetustyössä? Mitkä tekijät ovat keskeisiä opetuksen kehittämisessä? Näitä kysymyksiä pohdittiin Karvin järjestämässä paneelissa Educassa, jossa julkaistiin myös OPS-arvioinnin ensimmäisiä tuloksia.

Karvin arviointiasiantuntijat Salla Venäläinen ja Jaana Saarinen kertovat lisää blogissa.

Kuvassa vasemmalta Salla Venäläinen ja Jaana Saarinen Karvista, rehtori ja 1. luokan opettaja Jukka-Pekka Similä Kuluntalahden koulusta, projektipäällikkö Mari Routti, rehtori Paula Huuska Konneveden yläkoulusta ja lukiosta, esiopetuksen opettaja Niina Halinen Päiväkoti Aallosta sekä paneelin puheenjohtajana toiminut sivistysjohtaja Peter Johnson.

 

Sulje