Arviointiasiantuntijan määräaikainen virkasuhde

Roosa Käsmä

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) tuottaa arviointitietoa kansallisen ja paikallisen kehittämisen perustaksi. Sen tehtävänä on muun muassa arvioida opetuksen ja koulutuksen järjestäjien ja korkeakoulujen toimintaa ja oppimistuloksia sekä tukea koulutuksen järjestäjiä arviointiin ja laadunhallintaan liittyvissä tehtävissä.

Tehtävän kuvaus

Arviointiasiantuntijan tehtävänä on olla toteuttamassa sukupuolen ja oppimistulosten erojen syitä ja taustoja selvittävää hanketta. Hänen vastuulleen kuuluu arviointihankkeen aineistojen analysoiminen sekä tulosten kirjoittamisesta raporttiin sekä osallistuminen asiantuntijaryhmän toimintaan. Lisäksi asiantuntijan tehtäviin kuuluu hallinnollisia tehtäviä.

Hakijalta odotamme

Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja perehtymistä sukupuolen ja oppimistulosten tutkimukseen sekä arviointi- ja tutkimusosaamista. Lisäksi odotamme erinomaisia tietoteknisiä, viestintä-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Työssä tarvittava kielitaito

Erinomainen suomen kielen taito sekä hyvä ruotsin ja englannin kielen taito.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika: Virastotyöaika, liukuva työaika

Tehtävä alkaa: 1.10.2020

Määräaikainen, päättyy: 31.3.2021

Määräaikainen arviointihanke

Virka on perustettu yksikköön.

Työpaikan sijainti

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus, Helsinki
PL 28 (Mannerheiminaukio 1 A, 6 krs)
00101
Helsinki

tai

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus, Jyväskylä
Cygnaeuksenkatu 1
40100
Jyväskylä

Palkkaukseen liittyvät tiedot

3900 – 4200 euroa/kk

Tehtävään hakemista koskevat tiedot

Hakuaika päättyy: 28.8.2020 16:15

ID: 29-190-2020

Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Hakemuksia ei palauteta.

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus / Kirjaamo
PL 28 (Mannerheiminaukio 1 A, 6 krs)
00101
Helsinki

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Elina Harjunen
yksikön päällikkö
029 533 5506

Jaana Saarinen
arviointineuvos
029 533 5537

Sulje