Blogissa: Erilaisia elämäntilanteita ja jaettua huolta – nostoja Kuulunko mä? -webinaarista

Tussipiirros webinaarin keskusteluista.

Artikkelikuva: Kuvitusta webinaarista (Linda Saukko-Rauta / Redanredan)

Karvi järjesti huhtikuun viimeisellä viikolla webinaarin opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelun tuen tarpeista poikkeusaikana ja sen jälkeen. Tilaisuudessa esiteltiin ajankohtaisia tuloksia poikkeusolojen vaikutuksista tehdyistä arvioinneista ja selvityksistä, mutta lisäksi tavoitteena oli keskustella aiheesta opiskelijoita ja heidän parissaan toimivia sidosryhmiä kuullen ja tuoda näin esiin mahdollisia erilaisia näkökulmia.

Yksi tilaisuuteen osallistuneista oli Turun yliopiston sosiologian opiskelija ja Karvin korkeakouluharjoittelija Aino-Maria Pusa, joka jakoi tilaisuudessa niin omia kuin yleisesti opiskelijoiden kokemuksia poikkeusoloista. Pusa kirjoitti webinaarin pohjalta myös ajatuksiaan Karvin blogiin.

Lue koko kirjoitus: Erilaisia elämäntilanteita ja jaettua huolta – nostoja Kuulunko mä? -webinaarista 

Sulje