Avoin harjoittelupaikka: Digitaalisen viestinnän harjoittelija

Virpi Pietiläinen

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) tuottaa arviointitietoa kansallisen ja paikallisen kehittämisen perustaksi. Karvin tehtävänä on arvioida varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen järjestäjien ja korkeakoulujen toimintaa ja oppimistuloksia sekä tukea koulutuksen järjestäjiä arviointiin ja laadunhallintaan liittyvissä tehtävissä.

Haemme Karviin digitaalisen viestinnän harjoittelijaa työskentelemään karvi.fi-verkkosivuston kehittämisprojektissa ja muissa viestinnän ja hallinnon tehtävissä. Verkkosivuston uudistuksessa karvi.fi-sivusto saa uuden ilmeen ja sivuston julkaisujärjestelmä vaihtuu WordPressistä Drupaliin.

Harjoittelijan tehtävänä on tukea Karvin viestintätiimiä uuden verkkosivuston kehittämisessä ja testaamisessa. Hänen tehtävänään on myös päivittää verkkosivuja, tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan, osallistua viestinnän suunnitteluun viestintätiimin jäsenenä sekä osallistua tapahtumajärjestelyihin ja muihin viestintätiimin päivittäisiin tehtäviin. Harjoittelu Karvissa tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa valtionhallinnon organisaation viestintää monipuolisissa tehtävissä.

Hakijalta odotamme

  • kiinnostusta verkkosivujen toteuttamiseen, aikaisempi kokemus katsotaan eduksi
  • hyviä IT-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • idearikkautta, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta

Eduksi on, että osaat tuottaa sujuvaa tekstiä ja toimia sosiaalisessa mediassa.

Kielitaito

Erinomainen suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito.

Tehtävän tiedot

Ajankohta ja kesto: Harjoittelu alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan ja kestää 3–4 kuukautta.

Työn luonne: Kokoaikatyö

Sijainti: Harjoittelun voi suorittaa joko Helsingissä tai Jyväskylässä. Harjoittelu on mahdollista suorittaa osin etänä.

Palkkaus

Harjoittelija saa palkkaa 1534,88 €/kk. Ilmoita hakemuksessasi, saatko korkeakoulultasi harjoittelutukea. Harjoittelutuki ei kuitenkaan ole edellytys harjoittelupaikan saamiselle. Harjoittelu tulee sisällyttää osaksi tutkintoa.

Hakeminen

Hae paikkaa viimeistään 30.11.2022. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen viestinta@karvi.fi.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse:

  • viestintäasiantuntija Virpi Pietiläinen, puh. 029 533 5520
  • viestintäasiantuntija Suvi Alatalo, puh. 029 533 5552

 

Helsingin toimipaikan osoite:

PL 380 (Hakaniemenranta 6)

00531 HELSINKI

 

Jyväskylän toimipaikan osoite:

Hannikaisenkatu 47 (1. krs)

40100 JYVÄSKYLÄ

Sulje