Avoin harjoittelupaikka: korkeakouluharjoittelija varhaiskasvatuksen arviointeihin

Varhaiskasvatus suvialatalo

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) hakee korkeakouluharjoittelijaa varhaiskasvatuksen tiimiin

Oletko kiinnostunut varhaiskasvatuksen arvioinnista ja kehittämisestä? Haluaisitko oppia lisää varhaiskasvatuksen laadun arvioinnista, johtamisjärjestelmistä ja varhaiskasvatussuunnitelmien toteutumisesta?

Karvi vastaa varhaiskasvatusta koskevista kansallisista arvioinneista sekä arvioinnin kehittämisestä. Haemme erityisesti varhaiskasvatukseen suuntautunutta opintojen loppuvaiheessa olevaa opiskelijaa. Laadullisten ja määrällisten aineistojen analyysimenetelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Korkeakouluharjoittelijana työskentelet varhaiskasvatuksen eri arviointihankkeissa ja saat monipuolisia työtehtäviä. Pääset mukaan kansallisen laadunarviointijärjestelmän pilotointiin ja avustat varhaiskasvatuksen johtamisen ja varhaiskasvatussuunnitelmien arviointihankkeissa esimerkiksi aineistojen keräämisessä, analyyseissa ja raportoinnissa.

Hakijalta toivotaan varhaiskasvatuksen toimintaympäristön tuntemusta, perehtyneisyyttä erilaisiin tutkimusmenetelmiin sekä kiinnostusta laadun arviointiin ja kehittämiseen. Hakijan tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lue lisää meistä osoitteesta https://karvi.fi/ ja valtiolla työskentelystä osoitteessa www.valtiolle.fi.

Harjoittelun voi suorittaa joko Karvin Helsingin tai Jyväskylän toimipaikassa.

Ajankohta ja kesto: 1.2.2023-30.4.2023, kesto 3 kuukautta

Työaika: Kokoaikatyö (harjoittelu)

Palkka: 1 534,88 €/kk

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki toivottavaa.

Harjoittelijoiden määrä: 1

Sijainti: Helsinki tai Jyväskylä (etätyö mahdollista)

Viimeinen hakupäivä: 2022-11-30. Hae harjoittelupaikkaa korkeakoulusi JobTeaser- tai ValoJobs-järjestelmän kautta.

Lisätietoja: arviointiasiantuntija Tuomas Sarkkinen (tuomas.sarkkinen@karvi.fi) ja arviointineuvos Janniina Vlasov (janniina.vlasov@karvi.fi)

 

Sulje