Korkeakouluharjoittelija hallinnollisiin tehtäviin, kevät 2023

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) vastaa varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen kansallisesta arvioinnista. Karvissa työskentelee n. 50 henkilöä, joista seitsemän Jyväskylän toimipisteessä.

Haemme nyt Helsinkiin Hakaniemenrannan toimipisteeseemme reipasta, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista korkeakouluharjoittelijaa. Tradenomiopintosi ovat jo loppusuoralla.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, mukavan tiimin sekä monipuolisesti kokemusta hallinnollisista tehtävistä ja valtiolla käytössä olevista järjestelmistä. Työskentelemme tällä hetkellä hybridisti eli etätyö on mahdollista osittain.

Odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävissäsi tarvitset erinomaista suomen kielen hallintaa, hyvät englannin ja ruotsin kielen taidot ovat eduksi.

Otamme sinut mukaan monenlaisiin tehtäviin: työtehtäviisi kuuluvat mm. ostolaskujen ja -tilausten käsittely, palkkio- ja matkalaskujen käsittely, Karvin yhteisten tilaisuuksien järjestelyt, kokous-, tarjoilu- ja matkavarausten hoitaminen, asiakirjahallinto ja hallinnon yhteisen sähköpostin hoitaminen sekä sisäisen viestinnän tehtävät.

Harjoittelun kesto on 3 kk. Palkkaa maksamme 1534,88 eur/kk. Harjoittelun suunniteltu alkamispäivämäärä on 15.3.2023.

Haastattelut järjestetään etäyhteydellä viikkojen 5–6 aikana.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuskirje ja CV osoitteeseen hallinto@karvi.fi 20.1.2023 klo 23.59 mennessä.

Lisätietoja 

Lisätietoja harjoittelupaikasta saat osoitteesta hallinto@karvi.fi.

Sulje