Haemme harjoittelijaa korkeakoulutuksen ja vapaan sivistystyön yksikköön

Korkeakoulutus, Vapaa sivistystyö suvialatalo

Haemme Karvin korkeakoulutuksen ja vapaan sivistystyön yksikköön korkeakouluharjoittelijaa koulutusala-arviointeihin ja tekniikan tutkinto-ohjelmien akkreditointeihin. Saat työskennellä mielenkiintoisissa ja laajoissa luonnontieteellisen koulutusalan ja biotalouden koulutusalan kansallisissa arvioinneissa sekä tekniikan tutkinto-ohjelmien akkreditointien palautteiden parissa. Tehtävä käsittää laajojen kansallisten aineistojen käsittelyä, analysointia ja raportointia. Tehtäviin kuuluu myös muita korkeakoulutuksen arviointeihin liittyviä tehtäviä.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, huolellisuutta, erinomaisia tiedonhakutaitoja, kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia, hyvää englannin kielen osaamista, tilastollisen ja laadullisen aineiston käsittelytaitoja sekä hyviä kirjallisen viestinnän taitoja. Ruotsin kielen vahva osaaminen katsotaan eduksi. Harjoittelijan tehtävät on tarkoitettu ensisijaisesti opintojen loppuvaiheessa oleville opiskelijoille.

Tarjoamme mielenkiintoisen työskentely-ympäristön ja mahdollisuuden merkitykselliseen oman oppimisen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Karvissa harjoittelu toimii koulutuksen kentän näköalapaikkana sekä hyvänä perehdytyksenä koulutuksen arviointeihin ja kehittämiseen.

Ajankohta ja kesto: 3 kuukautta alkaen 6.9.2023

Työaika: Kokoaikatyö

Palkka: 1588,60 e/kk.

Harjoittelijoiden määrä: 1

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki toivottavaa.

Sijainti: Helsinki

Viimeinen hakupäivä: pe 9.6.2023 kello 16.00 mennessä, haastattelut viikolla 25

Avoimet hakemukset sähköpostitse osoitteeseen: niina.nurkka@karvi.fi

Sulje