Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen väliset koulutuspolut ja työelämäyhteistyö

1.1.201431.12.2015

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (KARVI) toteuttaa ammatillisen koulutuksen ja ammattikorkeakoulujen välisiä koulutuspolkuja sekä työelämäyhteistyötä koskevan arvioinnin.

Arvioinnissa tarkastellaan koulutuspoluille ja työelämäyhteistyölle reunaehtoja asettavia koulutuspoliittisia ja rakenteellisia tekijöitä, koulutuspolkujen rakentumisen prosessitekijöitä (esim. ohjaukseen, valintaan ja opiskelijoiden valmiuksiin liittyen) sekä koulutuksen järjestäjien välistä yhteistyötä työelämän kehittämisessä. Tavoitteena on arvioida koulutuspolkuihin ja työelämäyhteistyöhön liittyvien käytäntöjen toimivuutta, vahvuuksia, kriittisiä kohtia sekä kehittämistarpeita ja -keinoja.

Arvioinnin kohderyhmänä ovat kaikki ammatillisen koulutuksen järjestäjät sekä ammattikorkeakoulut. Arviointiaineisto muodostuu koulutuksen järjestäjiltä, opiskelijoilta sekä työelämän ja sen eri toimijatahoilta kerättävästä tiedosta, kokemuksista ja hyvistä käytänteistä. Arvioinnissa korostuvat osallistavat ja monipuoliset menetelmät, joiden tavoitteena on kokonaisvaltaisen kuvan hahmottaminen, eri osapuolten välisen vuorovaikutuksen tukeminen, hyvien käytänteiden levittäminen ja uusien toimintamallien kehittämisen tukeminen. Arviointi toteutetaan vuosien 2014-2015 aikana siten, että aineistojen kerääminen tapahtuu ajalla marraskuu 2014 – kesäkuu 2015. Arviointi julkaistaan syksyllä 2015.

 

Lisätietoa arvioinnista

Jani Goman, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus
puh. 02953 35505, etunimi.sukunimi@karvi.fi

 

 

Tiedot

Alkaa:
1.1.2014
Loppuu:
31.12.2015
Tapahtumaluokka:

Sulje