Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ammatillisen koulutuksen järjestäjien laadunhallintajärjestelmien arvioinnin julkistamistilaisuus 3.5.2022

3.5.2022 klo 09:0012:15

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) arvioi ammatillisen koulutuksen järjestäjien laadunhallintajärjestelmiä toisen kerran vuosina 2021-2022. Arvioinnin kohderyhmänä olivat kaikki ammatillisen koulutuksen järjestäjät.

Arvioinnin julkistamistilaisuus järjestetään tiistaina 3.5.2022 klo 9.00-12.15 webinaarina.

Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Ohessa tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki.

Arvioinnilla haettiin vastausta muun muassa siihen, miten toimivia ammatillisen koulutuksen järjestäjien laadunhallintajärjestelmät ovat, millaista vaihtelua laadunhallintajärjestelmissä on ja mitkä ovat järjestelmien keskeiset vahvuudet, parantamisalueet ja tyypilliset piirteet. Arvioinnissa selvitettiin myös sitä, miten koulutuksen järjestäjät ovat edistäneet toiminnallaan kansallisen ammatillisen koulutuksen laatustrategian (Kohti huippulaatua) toteutumista.

Arvioinnin yhteydessä koulutuksen järjestäjillä oli mahdollisuus tehdä ehdotuksia hyviksi laadunhallinnan käytännöiksi. Hyvistä käytännöistä laaditaan oma julkaisunsa ja niitä on levitetty jo arvioinnin aikana Karvin järjestämissä webinaareissa, joiden aineistot ja tallenteet löytyvät arviointihankkeen sivuilta https://laadunarviointi.karvi.fi/

Lisätietoja arvioinnista: 

Arviointineuvos Aila Korpi, aila.korpi@karvi.fi

Johtava arviointiasiantuntija Tarja Frisk, tarja.frisk@karvi.fi

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
3.5.2022
Aika:
09:00 – 12:15
Tapahtumaluokka:

Sulje