Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Centria-ammattikorkeakoulun auditointi

1.9.201531.10.2016

Centria-ammattikorkeakoulun laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla syyskuu 2015 – lokakuu 2016. Kolmipäiväinen auditointivierailu toteutetaan huhtikuussa 2016. Centria-ammattikorkeakoulun valitsema valinnainen auditointikohde on ammatillinen kasvu opetuksen ja TKI-toiminnan yhteisvaikutuksena. Auditoinnin toteuttaa kotimainen auditointiryhmä.

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.

 

Auditoinnin yhteyshenkilö Karvissa

Arviointiasiantuntija Tarja Frisk

puh. 02953 35504, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Tiedot

Alkaa:
1.9.2015
Loppuu:
31.10.2016
Tapahtumaluokka:

Sulje