Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Forum Criteriorum -seminaari: arvioinnin kriteeriperustaisuus perus- ja toisella asteella

29.9.201530.9.2015

Forum Criteriorum 29.-30.9.2015, Helsinki, Finlandia-talo

 

Ylioppilastutkintolautakunta järjestää yhdessä Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) kanssa kansainvälisen seminaarin, jonka teemana on kriteeriperustaisuuden vahvistaminen perus- ja toisen asteen koulutuksessa ja arvioinnissa. Seminaarin pääpuhujina ovat Benő Csapó (Professor of Education, University of Szeged), Gudrun Erickson (Professor of Education, University of Gothenburg) ja Lip Sin Yue (Director, Assessment Planning and Development, Singapore Examinations and Assessment Board).

Kaikille yhteisten luentojen lisäksi seminaarissa on rinnakkaisluentoja, joissa kuullaan kutsuesitelmiä mm. seuraavista teemoista: oppimistulosten arviointi, kompetenssien arviointi, ylioppilastutkinto ja muut päättöarvioinnit, tieto- ja viestintätekniikka, opettajankoulutus ja ammatillinen koulutus.

Seminaarissa on posterinäyttely. Posteriehdotukset tulee toimittaa seminaarin järjestelytoimikunnalle (yhteystiedot alla) 17.8.2015 mennessä. Esittelijät huolehtivat itse postereiden tulostamisesta ja toimittamisesta seminaaripaikalle.

Ennakkoilmoittautuminen seminaariin : https://e-lomake.fi/lomakkeet/4206/lomake.html 

YTL:n sivuilta löytyvät nyt myös sekä lopullinen ohjelma että esitysten abstraktit. Linkki tilaisuuden ohjelmaa: https://www.ylioppilastutkinto.fi/fi/ylioppilastutkintolautakunta/seminaarit

 

Lisätietoja:

Virpi Britschgi
suunnittelija
puhelin: 0295 338 238
sähköposti: etunimi.sukunimi@ylioppilastutkinto.fi

 

Tiedot

Alkaa:
29.9.2015
Loppuu:
30.9.2015
Tapahtumaluokka:

Sulje