Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulun auditointi

1.2.201630.6.2017

HAAGA-HELIA -ammattikorkeakoulun laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla helmikuu 2016 – kesäkuu 2017. Kolmipäiväinen auditointivierailu toteutetaan helmikuussa 2017. HAAGA-HELIAn valitsema valinnainen auditointikohde on Start Up Schoolin laadunhallinta. Auditoinnin toteuttaa kansainvälinen auditointiryhmä. Auditointiryhmän jäsenet ovat:

Yksikönjohtaja Asta Wahlgrén, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Suomi (puheenjohtaja)
Professori Malcolm Hoare, University of Derby, Iso-Britannia
Kehityspäällikkö Miia Kinnunen, Lähikauppa Oy, Suomi
Laatupäällikkö Birgit Kraus, Aschaffenburg University of Applied Sciences, Saksa
Opiskelija Gramoz Shpendi, Hämeen ammattikorkeakoulu, Suomi

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.

Yhteydenotot auditointiin liittyen

Kati Isoaho, arviointiasiantuntija
puh. 02 9533 55 19, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Tiedot

Alkaa:
1.2.2016
Loppuu:
30.6.2017
Tapahtumaluokka:

Sulje