Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hämeen ammattikorkeakoulun auditointi

1.3.201530.9.2016

Hämeen ammattikorkeakoulun laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla maaliskuu 2015 – syyskuu 2016. Kolmipäiväinen auditointivierailu toteutetaan maaliskuussa 2016. Hämeen ammattikorkeakoulun valitsema valinnainen auditointikohde on osaamisen vienti. Auditoinnin toteuttaa kansainvälinen auditointiryhmä.

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.

Auditoinnin yhteyshenkilö Karvissa

Kirsi Mustonen

puh. 029533 5515, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Tiedot

Alkaa:
1.3.2015
Loppuu:
30.9.2016
Tapahtumaluokka:

Sulje