Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Högskolan på Ålandin auditointi

1.5.201723.8.2018

Högskolan på Ålandin laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla toukokuu 2017 – syyskuu 2018. Kolmipäiväinen auditointivierailu toteutetaan 10.-12.4.2018. Korkeakoulun valitsema valinnainen auditointikohde on elinikäinen oppiminen (avoin korkeakoulu). Auditoinnin toteuttaa pohjoismainen auditointiryhmä.

Auditointiryhmä

  • Jonas Tosteby, chef för utbildnings- och forskningskansliet och vicerektor för utbildning, Högskolan Dalarna (puheenjohtaja)
  • Elin Blomqvist, asiamies, Tradenomiliitto
  • Niklas Eriksson, yliopettaja, Yrkeshögskolan Arcada
  • Andreas Hindrén, opiskelija, Yrkeshögskolan Novia
  • Malin Östling, laatukoordinaattori, Göteborgs universitet

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.

Auditoinnin yhteyshenkilö Karvissa

Mirella Nordblad
puh. 029 533 5541, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Tiedot

Alkaa:
1.5.2017
Loppuu:
23.8.2018
Tapahtumaluokka:

Sulje