Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Infotilaisuus kiusaamisen vastaisten menetelmien arvioinnista

12.10.2021 klo 14:0015:00

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi järjestää infotilaisuuden, jossa käsitellään kiusaamisen vastaisten menetelmien arvioinnin hakuprosessia. Tilaisuus on suunnattu perusopetuksen kiusaamisen vastaisia menetelmiä koordinoiville tai kehittäville tahoille, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan mukaan arviointiin.

Ajankohta: Tiistai 12.10.2021 klo 14.00-15.00
Toteutustapa: Teams-kokous. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Infotilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus järjestetään etäyhteydellä ja se tallennetaan.

Jos sinulla on hakemiseen liittyviä kysymyksiä, joita haluat käsiteltävän infotilaisuudessa, voit lähettää kysymyksesi ennakkoon oheisesta linkistä.

Kiusaamisen vastaisten menetelmien arviointi

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi toteuttaa kiusaamisen vastaisten menetelmien arvioinnin. Arviointi on osa opetus- ja kulttuuriministeriön toimenpideohjelmaa kiusaamisen, väkivallan ja häirinnän ehkäisemiseksi. Kiusaamisen vastaisilla menetelmillä tarkoitetaan tässä arvioinnissa sellaisia perusopetukseen suunnattuja menetelmiä, joiden tavoitteena on kiusaamisen ennaltaehkäisy, kiusaamiseen puuttuminen tai kiusaamisen jälkihoito, eli tarpeenmukaisen tuen järjestäminen kiusaamistilanteen jälkeen.

Arvioinnin tarkoituksena on tuottaa tietoa erilaisista kiusaamisen vastaisista menetelmistä ja niiden toimivuudesta sekä tuloksellisuudesta. Arvioinnin avulla levitetään tietoa erilaisten menetelmien käytettävyydestä, jotta opetuksen järjestäjät ja koulut voisivat valita itselleen sopivimmat menetelmät.

Tutustu arviointiin sekä hakuohjeisiin

Lisätietoja: 
arviointiasiantuntija Niina Rumpu
niina.rumpu(a)karvi.fi
+358 29 533 5525

arviointiasiantuntija Eeva-Liisa Markkanen
eeva-liisa.markkanen(a)karvi.fi
+358 29 533 5540

Tapahtumapaikka

Teams-webinaari

Sulje