Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kansainvälisyysosaaminen korkeakoulututkinnoissa: mitä se on ja mitä se voisi olla?

18.8.2020 klo 10:0012:00

Tervetuloa Karvin ja Opetushallituksen järjestämään webinaariin tiistaina 18.8.2020!

Webinaarin tavoitteena on keskustella korkeakoulutuksen kansainvälisyysosaamisesta ja sen hyvistä käytänteistä. Webinaarissa tutustutaan Karvin koulutusala-arviointien tuloksiin ja havaintoihin siitä, miten kansainvälisyysosaaminen näkyy eri koulutusaloilla. Tutustu koulutusala-arviointeihin täältä.

Webinaari toimii johdantona korkeakoulujen työpajalle, joka on tarkoitus järjestää myöhemmin syksyllä. Webinaarin avulla kerätään ideoita ja näkökulmia työpajan toteutusta varten. Osallistujia toivotaan täyttämään ajatuksia jo etukäteen Jamboard -yhteistyöskentelyalustalle.

Webinaari on suunnattu korkeakoulujen opetuksesta vastaavalle johdolle ja koulutuksen kehittäjille sekä kansainvälisyydestä ja liikkuvuudesta vastaaville henkilöille.

Webinaari on maksuton. Voit ilmoittautua mukaan webropolin kautta ti 11.8.2020 mennessä. Webinaarin tapahtumasivulle pääset täältä.

 

Webinaarin ohjelma

Tervetuloa testaamaan yhteyksiä 9.45 alkaen

10.00                Tervetuloa, Maija Airas, Opetushallitus

10.15                Kansainvälisyysosaaminen neljässä koulutusala-arvioinnissa, Mira Huusko, Karvi & Riitta Pyykkö, Turun yliopisto

10.35                Aikaa kysymyksille

10.45                Monikielinen ja -kulttuurinen osaaminen kansainvälistymisen ydinkompetenssina, Peppi Taalas, Jyväskylän yliopisto

11.05                Kommenttipuheenvuoro: Emma Hannonen, SAMOK & Frans Cederlöf, SYL

11.20                Tauko

11.30                Mikä tekee koulutusohjelmasta aidosti kansainvälisen? – CeQuint-arvioinnin näkökulmia
Riitta Pyykkö, Turun yliopisto

11.50                Loppukeskustelu

Sulje