Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Karvi SuomiAreenassa: keskustelutilaisuus ”Koulusta unelmille siivet?”

13.7.2021 klo 11:0012:00

Miten koulutusta uudistetaan kestävästi? Mistä viisaat ratkaisut ja unelmat syntyvät?

Kasvatus ja koulutus voivat antaa unelmille siivet. YK:n lapsen oikeuksien yleissopimuksen mukaista on, että lapset ja nuoret otetaan mukaan koulutusuudistusten valmisteluun ja arviointiin sekä pohtimaan yhdessä uudistusten ja tavoitteiden ydintä. Erilaiset vähemmistöt jäävät tästä kuitenkin helposti ulkopuolelle. Aktiivinen kansalaisuus on kaikkien lasten ja nuorten oikeus.

Karvi järjestää kesän SuomiAreena-tapahtumassa keskustelutilaisuuden yhteistyössä Kuurojen liiton kanssa teemalla ”Koulusta unelmille siivet?”. Keskustelutilaisuus järjestetään 13.7. klo 11. 

Keskustelun juontaa MTV:n toimittaja Pauliina Ainasoja, ja mukana keskustelemassa ovat opetusministeri Li Andersson, Kuurojen Liiton puheenjohtaja, erityisopettaja Jaana Aaltonen, Karvin varajohtaja Hannele Seppälä, tubettaja Herbalisti eli Juuso Karikuusi, Suomen lukiolaisten liiton puheenjohtaja Emilia Uljas ja Kuurojen liiton nuorisotoimikunnan puheenjohtaja Monika Hämälä. Tilaisuuden kielinä ovat suomalainen viittomakieli ja suomi.

Seuraa lähetystä

Koulusta unelmille siivet? -keskustelutilaisuus järjestetään 13.7 klo 11. Voit seurata lähetystä alla olevasta videosta tai mtv-palvelusta. Huomaathan, että ohjelmalinkki alkaa toimia mtv-palvelussa tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 15.00.

 

Tiedot

Päivämäärä:
13.7.2021
Aika:
11:00 – 12:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Karvi
Järjestäjän www-sivu

Sulje