Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Karvi SuomiAreenassa: Svenska nu -verkoston keskustelutilaisuus ”Har distansundervisningen kommit för att stanna? Erfarenheter från Finland och Sverige.”

14.7.2021 klo 12:0012:45

Karvi on mukana SuomiAreenassa Svenska nu -verkoston keskustelutilaisuudessa ”Har distansundervisningen kommit för att stanna? Erfarenheter från Finland och Sverige.” 

Koronaepidemian myötä Suomen kaikki koulut siirtyivät etäopetukseen keväällä 2020. Lukuvuonna 2020-2021 palattiin lähiopetukseen peruskoulussa ja osittain toisella asteella, mutta korkeakouluissa etäopetus jatkui. Myös Ruotsin lukioissa ja korkeakouluissa siirryttiin etäopetukseen koronavuoden aikana. Mitä haasteita etäopetukseen on liittynyt ja miten niistä selvittiin? Mitkä toimintamallit ovat tulleet jäädäkseen?

Keskustelijoina tilaisuudessa on koulutustieteen apulaisprofessori Jenny Edvardsson Kristianstadin korkeakoulusta, ruotsinkielen lehtori Katja Hämäläinen Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja Karvin johtaja Harri Peltoniemi. Keskustelu käydään ruotsiksi. 

Seuraa lähetystä

Har distansundervisningen kommit för att stanna? Erfarenheter från Finland och Sverige -keskustelutilaisuus järjestetään 14.7. klo 12. Voit seurata lähetystä alla olevasta MTV-palvelusta. Huomaathan, että ohjelmalinkki alkaa toimia MTV-palvelussa tilaisuutta edeltävänä päivänä klo 15.00.

 

Tiedot

Päivämäärä:
14.7.2021
Aika:
12:00 – 12:45
Tapahtumaluokka:

Sulje