Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kestävän kehityksen osaaminen, opetus ja koulutuksen järjestäjän toiminta ammatillisissa perustutkinnoissa -arviointiraportin julkistamistilaisuus

16.5.2017 klo 12:0016:00

Karvi on arvioinut ammatillisen peruskoulutuksen kestävän kehityksen osaamista. Arviointi kohdistui kestävään kehitykseen sekä elinikäisen oppimisen avaintaitona että keskeisenä ammatillisena osaamisena. Osaamisen arvioinnin kohteena olivat sekä tiedollinen että toiminnallinen osaaminen kestävän kehityksen ekologisella, sosiaalisella, kulttuurisella ja taloudellisella osa-alueella. Arviointi kohdistui myös opetukseen ja koulutuksen järjestäjän toimintaan ja oppilaitosten käytäntöihin.

Arvioinnin tulokset kokoava arviointiraportti Kestävän kehityksen osaaminen, opetus ja koulutuksen järjestäjän toiminta ammatillisissa perustutkinnoissa julkaistaan tiistaina 16.5.2017 klo 12.00–16.00 Helsingin Postitalon auditoriossa (Mannerheiminaukio 1 C, 00100 Helsinki).

Tervetuloa kuuntelemaan arvioinnin tuloksia ja kommenttipuheenvuoroja sekä keskustelemaan kestävän kehityksen osaamisesta ammatillisessa koulutuksessa.

Kahvitarjoilun järjestämistä varten osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 11.5.2017 mennessä tämän linkin kautta.

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös verkossa. Linkki tilaisuuden seuraamiseen julkaistaan sivuillamme ennen tilaisuuden alkua.

Tutustuthan myös tilaisuuden ohjelmaan.

Arviointineuvos Mari Räkköläinen Kansallisesta koulutuksen arviointikeskuksesta esittelee arvioinnin tulokset. Lisäksi tilaisuudessa johdantopuheenvuoron pitää professori Mikael Hilden (Suomen Ympäristökeskus (SYKE) ja Strategisen Tutkimuksen Neuvoston ’PIHI’-tutkimusohjelma).

Tuloksia kommentoi arviointiin osallistunut asiantuntijaryhmä:
– Suunnittelupäällikkö Erkka Laininen (Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö – OKKA-säätiö)
– Laatu- ja ympäristöpäällikkö Petri Leimu (Turun ammattiopistosäätiö TAO)
– Asiantuntija Kati Lundgren (Savon koulutuskuntayhtymä)
– Henkilöstökoordinaattori Virpi Lyytimäki (Hyria koulutus)
– Toimitusjohtaja Tuula Pohjola (Crnet Oy)
– Hankepäällikkö Maija Venäläinen (Länsi-Uudenmaan Vesi ja Ympäristö ry)

sekä

– Yli-insinööri Juha-Pekka Maijala, Ympäristöministeriö, rakennetun ympäristön osasto
– Koulutusjohtaja Susanna Aro, MTK

Tiedot

Päivämäärä:
16.5.2017
Aika:
12:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
,

Sulje