Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuulunko mä? – Opiskelijoiden hyvinvointi ja yhteisöllisyys poikkeusoloissa -webinaari

huhtikuu 26 @ 14:00 - 16:00

 

”Koulu oli todella kuormittavaa henkisesti, stressasin ja itkin, ja sain uniongelmia.”

”Opettajat kyselivät opiskelijoiden mielipiteitä opetuksesta ja keksivät monipuolisesti erilaisia tapoja suorittaa kursseja.”

Tervetuloa mukaan keskustelemaan opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelun tuen tarpeista poikkeusaikana ja sen jälkeen. Tilaisuuden tavoitteena on keskustella poikkeustilanteen vaikutuksista opiskelijoiden tilanteeseen sekä toimenpiteistä, joita on tehty ja joita edelleen tarvitaan opiskelijoiden hyvinvoinnin ja opiskelun tueksi. Keskustelun lomassa tuodaan esiin etäopiskeluun ja opiskelun tukeen liittyviä hyviä käytänteitä.

Ohjelma

  • Tervetulosanat ja avauspuheenvuoro
  • Ajankohtaisia arviointien ja selvitysten tuloksia poikkeustilanteen vaikutuksista opiskelijoiden tilanteeseen
  • Keskustelu opiskelijahyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja opiskelun tuen kehittämisestä
  • Tilaisuuden päätös

Tilaisuus on osa Karvin osallistumista Hyvin sanottu -hankkeeseen, joka pyrkii vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Tilaisuudessa luodaan rakentavaa ja turvallista ilmapiiriä muun muassa erätaukomenetelmällä käytävän keskustelun kautta.

Webinaariin osallistuminen

Webinaari järjestetään maanantaina 26.4. klo 14–16 Teamsissa.

Webinaari on suunnattu erityisesti opiskelijoille sekä oppilaitosten ja korkeakoulujen henkilöstölle sekä sidosryhmille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Osallistujien ei tarvitse ilmoittautua keskustelutilaisuuteen ennakkoon, vaan mukaan mahtuu 350 ensimmäistä Teams-linkin kautta mukaan liittyvää osallistujaa. Webinaarin Teams-linkki julkaistaan tällä sivulla viimeistään webinaaripäivän aamuna.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 26
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams-webinaari

Järjestäjä

Karvi
Kotisivu:
Mannerheiminaukio 1 A, PL 28

Sulje