Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laurea-ammattikorkeakoulun auditointi

1.12.201531.10.2016

Laurea-ammattikorkeakoulun laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla joulukuu 2015 – lokakuu 2016. Kolmipäiväinen auditointivierailu järjestetään maaliskuussa 2016. Laurean valitsema valinnainen auditointikohde on Learning by Developing –metodin laadunhallinta. Auditoinnin toteuttaa kansainvälinen auditointiryhmä.

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.

Yhteydenotot auditointiin liittyen

Matti Kajaste
puh. 02953 35511, etunimi.sukunimi@karvi.fi
Kirsi Mustonen
puh. 02953 3 5515, etunimi.sukunimi@karvi.fi

 

Tiedot

Alkaa:
1.12.2015
Loppuu:
31.10.2016
Tapahtumaluokka:

Sulje