Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Metropolia Ammattikorkeakoulun auditointi

1.1.201628.2.2017

Metropolia Ammattikorkeakoulun laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla tammikuu 2016 – helmikuu 2017. Kolmipäiväinen auditointivierailu toteutetaan marraskuussa 2016. Metropolia Ammattikorkeakoulun valitsema valinnainen auditointikohde on MINNO® Metropolia Innovation Projects -konsepti. Auditoinnin toteuttaa kansainvälinen auditointiryhmä. Auditointiryhmän jäsenet ovat:

Professori Ian Pirie, University of Edinburgh, Skotlanti (puheenjohtaja)
Jatko-opiskelija Rediet Abebe, Tampereen yliopisto
Johtaja Maja Jukic, National Centre for External Evaluation of Education, Kroatia
Laatupäällikkö Annikka Nurkka, Lappeenrannan teknillinen yliopisto
Rehtori Kari Ristimäki, Centria-ammattikorkeakoulu

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.


Yhteydenotot auditointiin liittyen

Johanna Kolhinen, arviointiasiantuntija

puh. 029533 5534, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Tiedot

Alkaa:
1.1.2016
Loppuu:
28.2.2017
Tapahtumaluokka:

Sulje