Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Poliisiammattikorkeakoulun auditointi

1.10.201631.5.2018

Poliisiammattikorkeakoulun laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla lokakuu 2016 – kevät 2018. Kolmipäiväinen auditointivierailu toteutetaan marraskuussa 2017. Poliisiammattikorkeakoulun valitsema valinnainen auditointikohde on globaali yhteistyö. Auditoinnin toteuttaa kansainvälinen auditointiryhmä. Auditointiryhmän jäsenet ovat:

Professori John Taylor, Lancaster University, Iso-Britannia (puheenjohtaja)
Kehittämispäällikkö Kristiina Erkkilä, Espoon kaupunki
Toiminnanjohtaja Jaana Ignatius, FUAS-liittouma
Erityisasiantuntija Jorunn Lindholt, Norwegian Police University College, Norja

Vastaava johtaja Rok Primožič, Office of the Republic of Slovenia for Youth, Slovenian Ministry for Education, Science and Sports

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.

 

Yhteydenotot Poliisiammattikorkeakoulun auditointiin liittyen

Arviointiasiantuntija Hilla Aurén

puh. 029 533 5544, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Tiedot

Alkaa:
1.10.2016
Loppuu:
31.5.2018
Tapahtumaluokka:

Sulje