Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Poliisiammattikorkeakoulun auditointi

22.2.2017 klo 08:0022.4.2018 klo 17:00

Poliisiammattikorkeakoulun laatujärjestelmän auditointi toteutetaan ajalla helmikuu 2017 – kevät 2018. Kolmipäiväinen auditointivierailu toteutetaan marraskuussa 2017.  Poliisiammattikorkeakoulun valitsema valinnainen auditointikohde on globaali yhteistyö. Auditoinnin toteuttaa kansallinen auditointiryhmä.

Auditoinnissa arvioidaan laatujärjestelmää, jonka korkeakoulu on kehittänyt omista lähtökohdistaan ja tavoitteidensa mukaisesti. Laatujärjestelmällä tarkoitetaan toiminnan kehittämisen kokonaisuutta, joka muodostuu laadunhallinnan organisaatiosta, vastuunjaosta, menettelytavoista ja resursseista. Laadunhallinnalla tarkoitetaan niitä menettelytapoja, prosesseja tai järjestelmiä, joiden avulla korkeakoulu seuraa, ylläpitää ja kehittää toimintansa laatua.

Auditointien tavoitteena on tukea korkeakouluja kehittämään eurooppalaisia laadunvarmistuksen periaatteita vastaavat laatujärjestelmät ja osoittaa, että Suomessa on toimiva ja johdonmukainen laadunvarmistus sekä korkeakouluissa että kansallisella tasolla. Kansallisena tavoitteena on myös koota ja välittää laadunhallinnan hyviä käytänteitä, edistää niiden leviämistä korkeakoululaitoksessa ja kehittää korkeakoulutusta kokonaisuudessaan. Auditoinnin lähtökohtana on siten suomalaiseen arviointikäytäntöön vahvaksi perinteeksi muodostunut ja korkeakoulujen autonomiaa tukeva kehittävä arviointi.

 

Yhteydenotot Poliisiammattikorkeakoulun auditointiin liittyen

Sirpa Moitus, arviointineuvos

puh. 029533 5518 etunimi.sukunimi@karvi.fi

Tiedot

Alkaa:
22.2.2017 klo 08:00
Loppuu:
22.4.2018 klo 17:00

Sulje