Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sitouttavan kouluyhteisötyön talviwebinaari

15.12.2022 klo 09:0011:30

Save the date!
Sitouttavan kouluyhteisötyön talviwebinaari järjestetään 15.12.2022 otsikolla ”Kiva, kun tulit! –
Poissaolot ja koulun kohdennetut toimet”. Tilaisuudessa luodaan katsaus lukuvuoden 2022-2023 kehittämistyöhön ja alustaviin arviointituloksiin.  Lisäksi webinaarissa kuullaan, miten oppilaiden koulupoissaolot näyttäytyvät konsultoivan sairaalaopetuksen näkökulmasta.

Webinaari on osa sitouttavan kouluyhteisötyön kansallista kehittämistyötä, jonka tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä poissaoloja perusopetuksessa sekä luoda myönteistä toimintakulttuuria kouluissa.

Opetus- ja kulttuuriministeriön järjestämä webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Liity mukaan webinaariin opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta löytyvän linkin kautta. Zoom-linkki livelähetykseen lisätään ministeriön sivulle viimeistään 10.12.2022.

Webinaari tallennetaan ja tallenteet ovat käytettävissä opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilla kahden viikon ajan tapahtuman jälkeen.

Karvi on mukana sitouttavan kouluyhteisötyön kehittämistoiminnassa ja toteuttaa vuosina 2021-2023  kansallisen arviointihankkeen, jonka tavoitteena on kehittävän arvioinnin menetelmien avulla arvioida pilottihankkeissa kehitettäviä toimintamalleja ja niiden toimivuutta. Arviointi tuottaa tietoa koulupoissaolojen ehkäisemisen ja niihin puuttumisen hallinnollisista, rakenteellisista ja pedagogisista ratkaisuista sekä kouluun kiinnittymistä vahvistavista ja poissaoloja ennaltaehkäisevistä käytännöistä perusopetuksen 5.-9.-vuosiluokilla.

Lisätietoja webinaarista:
Kehittämispäällikkö Johanna Sergejeff
Opetus- ja kulttuuriministeriö
p. 029 533 0411
johanna.sergejeff@minedu.fi

Lisätietoja Sitouttavan kouluyhteisötyön arviointihankkeesta:

Arviointiasiantuntija Eeva-Liisa Markkanen
Karvi
p. 029 533 5540
eeva-liisa.markkanen@karvi.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.12.2022
Aika:
09:00 – 11:30
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://okm.fi/sitouttava-kouluyhteisotyo

Järjestäjä

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Sulje