Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Toteutuuko koulutuksen yhdenvertaisuus? Avoin keskustelutilaisuus arviointiedon pohjalta

maaliskuu 18 @ 09:00 - 11:00

Kutsu keskusteluun koulutuksen arviointiasiantuntijoiden kanssa

Yhdenvertaisuus on koko koulutusjärjestelmää läpileikkaava teema. Mutta millainen on koulutuksen tasa-arvon ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien tila Suomessa? Mitkä tekijät edistävät tai estävät koulutuksellisen yhdenvertaisuuden toteutumista?

Tule mukaan keskustelemaan koulutuksen yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta 18.3. klo 9–11! Tilaisuudessa voit tuoda esiin näkökulmia yhteiskunnalliseen koulutuskeskusteluun liittyen tai kysyä koulutuksesta Karvin koulutuksen asiantuntijoilta. Yhdenvertaisuuden edistäminen on yksi Karvin arviointitoiminnan painopisteistä ja koko koulutusjärjestelmäämme läpileikkaava teema. Karvi tuottaa tietoa yhdenvertaisuuden tilasta kaikilla koulutusasteilla varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen.

Tilaisuuden tavoitteena on mahdollistaa avoin ja matalan kynnyksen keskustelu koulutuksen yhdenvertaisuudesta ja kuulla laajasti eri kohderyhmiä. Lisäksi osallistujille pyritään tarjoamaan arviointitietoa koulutuksen kehittämisen ja päätöksenteon tueksi kuntavaalien alla. Koulutus on yksi kuntien tärkeimmistä tehtävistä, johon liittyy myös alueellisuusnäkökulmia ja rakenteellisia muutospaineita. Koulutuksen kentällä on parhaillaan myös menossa useita suuria uudistuksia.

Lähetä kysymyksesi etukäteen Karvin asiantuntijoille

Onko mielessäsi koulutuksen yhdenvertaisuuteen tai muuten koulutukseen liittyvä kysymys, josta toivot keskustelua? Lähetä kysymyksesi ennakkoon Karvin asiantuntijoille, niin huomioimme osallistujien toiveet jo keskustelutilaisuuden valmistelussa. Lähetä kysymyksesi viimeistään perjantaina 5.3. tämän linkin kautta. Voit esittää kysymyksiä myös itse keskustelutilaisuudessa.

Keskusteluun osallistuminen

Keskustelutilaisuus järjestetään torstaina 18.3. klo 9–11 Teamsissa.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Osallistujien ei tarvitse ilmoittautua keskustelutilaisuuteen ennakkoon, vaan mukaan mahtuu 350 ensimmäistä Teams-linkin kautta mukaan liittyvää osallistujaa. Julkaisemme osallistumislinkin tällä sivulla viimeistään keskustelutilaisuuden aamuna.

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 18
Aika:
09:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams-webinaari

Järjestäjä

Karvi
Kotisivu:
Mannerheiminaukio 1 A, PL 28

Sulje