Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Toteutuuko koulutuksen yhdenvertaisuus? Avoin keskustelutilaisuus arviointiedon pohjalta

18.3.2021 klo 09:0011:00

Kutsu keskusteluun koulutuksen arviointiasiantuntijoiden kanssa

Yhdenvertaisuus on koko koulutusjärjestelmää läpileikkaava teema. Mutta millainen on koulutuksen tasa-arvon ja yhdenvertaisten mahdollisuuksien tila Suomessa? Mitkä tekijät edistävät tai estävät koulutuksellisen yhdenvertaisuuden toteutumista?

Tule mukaan keskustelemaan koulutuksen yhdenvertaisuudesta ja tasa-arvosta 18.3. klo 9–11! Tilaisuudessa voit tuoda esiin näkökulmia yhteiskunnalliseen koulutuskeskusteluun liittyen tai kysyä koulutuksesta Karvin koulutuksen asiantuntijoilta. Yhdenvertaisuuden edistäminen on yksi Karvin arviointitoiminnan painopisteistä ja koko koulutusjärjestelmäämme läpileikkaava teema. Karvi tuottaa tietoa yhdenvertaisuuden tilasta kaikilla koulutusasteilla varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen.

Tilaisuuden tavoitteena on mahdollistaa avoin ja matalan kynnyksen keskustelu koulutuksen yhdenvertaisuudesta ja kuulla laajasti eri kohderyhmiä. Lisäksi osallistujille pyritään tarjoamaan arviointitietoa koulutuksen kehittämisen ja päätöksenteon tueksi kuntavaalien alla. Koulutus on yksi kuntien tärkeimmistä tehtävistä, johon liittyy myös alueellisuusnäkökulmia ja rakenteellisia muutospaineita. Koulutuksen kentällä on parhaillaan myös menossa useita suuria uudistuksia.

Tilaisuuden ohjelma

Katso tilaisuuden tarkempi ohjelma tästä (pdf).

Keskusteluun osallistuminen

Keskustelutilaisuus järjestetään torstaina 18.3. klo 9–11 Teamsissa.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Osallistujien ei tarvitse ilmoittautua keskustelutilaisuuteen ennakkoon, vaan mukaan mahtuu 350 ensimmäistä Teams-linkin kautta mukaan liittyvää osallistujaa.

Liity kokoukseen 18.3. klo 9 napsauttamalla tästä.

Tilaisuudesta ei tehdä tallennetta.

Tiedot

Päivämäärä:
18.3.2021
Aika:
09:00 – 11:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams-webinaari

Järjestäjä

Karvi
Järjestäjän www-sivu

Sulje