Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon arvioinnin tuloksista

30.3.2021 klo 13:0015:30

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) on arvioinut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon pedagogista toimintaa ja osaamista osana uuden arviointijärjestelmän pilotointia vuosien 2019-2020 aikana. Arvioinnissa tarkasteltiin opiskelijoiden osaamista sekä koulutuksen järjestäjien pedagogisen toiminnan laatua kyseisessä tutkinnossa.

Oppimistulosten arviointijärjestelmää on kehitetty viime vuosien aikana ja tavoitteena on ollut luoda arviointijärjestelmä, joka on entistä vaikuttavampi ja hyödyllisempi koulutuksen järjestäjille ja muille toimijoille ja joka kattaa perustutkintojen lisäksi myös ammatti- ja erikoisammattitutkinnot. Uudessa arviointijärjestelmässä on myös vahvistettu opiskelijan ja työelämän roolia arviointitiedon tuottamisessa sekä hyödynnetty valmiita kansallisia tietovarantoja, kuten Koski-tietovarantoa ja Amispalautetta.

Karvi järjestää webinaarin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon arvioinnin tuloksista ti 30.03.2021, klo 13.00-15.30.

Osallistuminen webinaariin

Webinaari on tarkoitettu koulutuksen järjestäjille, alavastaaville, opettajille, työelämän edustajille, työelämätoimikunnan jäsenille ja opetushallinnon edustajille. Webinaarissa esitellään arviointien keskeisiä tuloksia, kehittämissuosituksia ja hyviä käytäntöjä sekä keskustellaan näistä yhdessä.

Webinaari on maksuton ja suomenkielinen. Osallistujien ei tarvitse ilmoittautua webinaariin ennakkoon.

Liity sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa koskevaan webinaariin ti 30.3. klo 13 napsauttamalla tästä.

Kutsua saa jakaa vapaasti kiinnostuneille.

Lisätietoja

Tiedot

Päivämäärä:
30.3.2021
Aika:
13:00 – 15:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Teams-webinaari

Järjestäjä

Karvi
Järjestäjän www-sivu

Sulje