Karvi.fi

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Yhdessä yrittämään! -päätösseminaari

joulukuu 3 @ 13:00 - 17:00

Tervetuloa Yhdessä yrittämään! -päätösseminaariin maanantaina 3.12.2018 klo 13.00-17.00 Musiikkitaloon Helsinkiin!

Seminaarin järjestävät Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi), Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ja Suomen Yrittäjät.  Päätösseminaari on jatkoa keväällä 2018 järjestetyille Yhdessä yrittämään! -alueellisille tilaisuuksille.

Seminaarin avaa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen ja siellä julkistetaan

  • Karvin Yrittämään oppii yrittämällä. Yrittäjyys  ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa -arvioinnin tulokset.
    • Tuloksia esittelevät arviointiasiantuntijat Mira Huusko ja Juha Vettenniemi. Tuloksia kommentoi asiantuntijaryhmän jäsen, toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu, Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry.
  • Arenen, UNIFI:n ja Suomen Yrittäjien yhteiset yrittäjyyssuositukset korkeakouluille.
    • Suositukset julkistavassa paneelissa ovat mukana mm. puheenjohtaja Jyrki Mäkynen (Suomen Yrittäjät ry), kehitysjohtaja Riitta Mustonen (Turun yliopisto) sekä koulutuspäällikkö Sari Hanka (Hämeen ammattikorkeakoulu). Keskustelua moderoi digi- ja koulutusasioiden päällikkö Joonas Mikkilä (Suomen Yrittäjät ry).

 

Tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme teitä ilmoittautumaan pe 23.11.2018 mennessä: http://bit.ly/Yrittamaan. Mikäli olette jo ilmoittautuneet tilaisuuteen, ei teidän tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Seminaaria voi seurata myös verkon välityksellä reaaliajassa tai jälkikäteen tallenteena. Linkki seminaarin seuraamiseen löytyy julkistamispäivänä sekä Karvin että Arenen verkkosivuilta. Verkon välityksellä seuraamiseen ei tarvitse ilmoittautua.

Yhdessä yrittämään! -ohjelma

Lisätietoa seminaarista: Arviointiasiantuntija Mira Huusko, Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (mira.huusko@karvi.fi, p. 029 533 5565).

Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 3
Aika:
13:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo

Sulje