Uutiskirjeen tietosuojaseloste

 

Rekisterinpitäjän yhteystiedot Tietosuojavastaavan yhteystiedot
Kansallinen koulutuksen arviointikeskus tietosuojavastaava@oph.fi
PL 28 (Mannerheiminaukio 1 A, 6 krs)
00101 HELSINKI
kirjaamo@karvi.fi
+358 29 533 5500

 

Miksi henkilötietojasi käsitellään ja mistä tiedoista on kyse?

Käsittelyn tarkoituksena on Karvin uutiskirjeen lähettäminen uutiskirjeen tilanneille. Käsittely perustuu suostumukseesi. Suostumuksen voit perua peruuttamalla uutiskirjeen tilauksen.

Käsiteltävät henkilötiedot kerätään uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä:

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • koulutussektorit, joiden uutisista tilaaja on kiinnostunut.

Ketkä käsittelevät henkilötietojasi ja siirretäänkö tai luovutetaanko niitä johonkin?

Uutiskirjeen vastaanottajalistan ylläpidosta ja uutiskirjeen lähettämisestä vastaavat nimetyt Karvin viestinnän vastuuhenkilöt. Tiedot siirretään Koodiviidakko Oy:n palveluun, jota käytetään teknisenä työkaluna uutiskirjeen lähettämiseen. Tietoja ei luovuteta.

Kauanko henkilötietojasi säilytetään?

Tiedot säilytetään ainoastaan sen ajan, kun olet uutiskirjeen tilaajana. Tilauksen perumisen myötä tiedot poistetaan.

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietojesi suhteen?

Sinulla on oikeus

  • pyytää Karvilta pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin
  • pyytää tietojen oikaisemista, jos niissä on virhe
  • pyytää tietojesi poistamista – tämä keskeyttää samalla uutiskirjeen vastaanottamisen
  • valittaa henkilötietojen käsittelystä tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että henkilötietojesi käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.