Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webbinariet om utvärderingen av grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen

30.3.2021 klo 13:0015:30

Nationella centret för utbildningsutvärdering (NCU) har 2019–2020 utvärderat den pedagogiska verksamheten och kompetensen inom grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen inom ramen för ett pilotprojekt för ett nytt utvärderingssystem. I utvärderingen studerades de studerandes kompetens och kvaliteten på utbildningsanordnarnas pedagogiska verksamhet i examen i fråga.

Systemet för utvärdering av inlärningsresultat har utvecklats under de senaste åren, och målet har varit att skapa ett utvärderingssystem som har större inflytande och fördelar än tidigare för utbildningsanordnare och andra aktörer och som utöver grundexamina även omfattar yrkes- och specialyrkesexamina. I det nya utvärderingssystemet har man också stärkt de studerandes och arbetslivets roll i produktionen av utvärderingsdata samt dragit nytta av färdiga nationella informationsresurser, såsom informationsresursen Koski och studeranderesponsen inom yrkesutbildningen.

NCU ordnar ett webbinarium om utvärderingen av grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen tisdag 30.03.2021 kl. 13.00–15.30

Deltagande i webbinariet

Webbinariet riktar sig till utbildningsanordnare, områdesansvariga, lärare, arbetslivsrepresentanter, arbetslivskommissionsmedlemmar och representanter för utbildningsadministrationen.  Under webbinariet presenteras utvärderingens centrala resultat, utvecklingsrekommendationer och god praxis, och man diskuterar dessa tillsammans.

Webbinariet är avgiftsfritt och går på finska. Deltagarna behöver inte anmäla sig till webbinariet på förhand. Webbinariet sparas och en länk till inspelningen kommer att visas på denna sida i två veckor.

Anslut till webbinariet om grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen tisdag 30.03. kl. 13.00 genom att klicka här.

Inbjudan får delas fritt till alla intresserade.

Mer information

Detaljer

Datum:
30.3.2021
Tid:
13:00 – 15:30
Evenemang Kategori:

Plats

Teams-webinaari

Arrangör

Karvi
Visa Arrangör-webbplats

Stäng