Arviointiagenttikoulutukset syksyllä 2019

Karvi järjestää syksyllä 2019 arviointiagenttikoulutuksia Opetushallituksen koordinoimissa Loisto ja Tindra-verkostoissa. Tilaisuudet organisoidaan alueellisesti ja Karvi tuottaa niihin sisällön. Koulutusten tavoitteena on vahvistaa arviointiosaamista vakan kentällä sekä tarjota materiaalia arvioinnin suunnitteluun. Lisäksi keskustellaan arviointiagentin roolista ja Loisto-verkoston hyödyntämisestä arvioinnin alueellisen kehittämistyön tukena.

Koulutusten kohderyhmänä ovat Loisto-koordinaattorit sekä alueen valintana ”arviointiagentit”, joilla on mahdollisuus tehtävänsä puolesta tukea kollegoita pedagogiikan arvioinnin toteuttamisessa ja kehittämisessä. Vastaavasti osallistujia voivat olla yksikön esimiehet tai varhaiskasvatuksen opettajat. Yhdestä kunnasta/järjestäjätaholta mukaan mahtuu kaksi osallistujaa. Lisää tietoa koulutuksista saat alueesi Loisto-koordinaattorilta. Jos kuntasi tai organisaatiosi ei vielä kuulu Loisto-verkostoon, voit olla yhteydessä Opetushallitukseen.

Ennakkotehtävän materiaalit:

  • Tutustu Karvin 2018 julkaisemaan ”Varhaiskasvatuksen laadun arvioinnin perusteet ja suositukset” -asiakirjaan sekä siinä esiteltyihin laatuindikaattoreihin. Asiakirjan voi ladata suomeksi täältä ja ruotsiksi täältä.
  • Katso asiakirjan pohjalta tehty koulutusvideo. Videon kesto on noin 30 minuuttia. Videon voi katsoa suomeksi täältä ja ruotsiksi tekstitettynä täältä 
  • Videolla olevan diaesityksen voit ladata suomeksi täältä ja ruotsiksi täältä
  • Videon tekstitiedostot voit ladata täältä

 

Lisätietoja antaa arviointiasiantuntija Janniina Vlasov, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Sulje