Koulutuksia ja verkkoluentoja varhaiskasvatuksen arvioinnin kehittämisestä

Koulutuksia

Karvi järjesti syksyllä 2019 arviointiagenttikoulutuksia Opetushallituksen koordinoimissa Loisto ja Tindra-verkostoissa. Tilaisuudet organisoitiin alueellisesti ja Karvi tuotti niihin sisällön. Koulutusten tavoitteena on vahvistaa arviointiosaamista vakan kentällä sekä tarjota materiaalia arvioinnin suunnitteluun. Koulutusten kohderyhmänä olivat Loisto-koordinaattorit sekä alueen valintana ”arviointiagentit”, joilla on mahdollisuus tehtävänsä puolesta tukea kollegoita pedagogiikan arvioinnin toteuttamisessa ja kehittämisessä.

  • Voit ladata koulutuksen esitysmateriaalit täältä.
  • Voit ladata koulutuksen ryhmätehtävät täältä.

Verkkoluentoja

”Varhaiskasvatuksen laadun arvioinnin perusteet ja suositukset” -asiakirjan pohjalta on tuotettu verkkoluento varhaiskasvatuksen kehittämisen tueksi paikalliselle tasolle. Videon kesto on noin 30 minuuttia.

”10 kysymystä Karville varhaiskasvatuksen kansallisen laadunarvioinnin kehittämisestä” -esittelyvideon voit katsoa täältä.

Vuonna 2017 Karvi toteutti esittelyvideon varhaiskasvatuksen kansallisen laadunarvioinnin kehittämisestä ja Karvin roolista. Tästä voit ladata videolla olevan diaesityksen Varhaiskasvatuksen arvioinnin esittely.

 

Lisätietoja antaa arviointineuvos Janniina Vlasov, puh. 029 533 5543, etunimi.sukunimi@karvi.fi

Sulje